Huurwoningen

Interesse om uw woning tijdelijk of langdurig te verhuren in Nederland? Dan is het cruciaal om een betrouwbare huurder te vinden. 123realestate.nl is met meer dan 15 jaar ervaring in het vastgoed en de financiële markt de totale dienstverlening, waaronder in het verhuren van woonruimten. Wij bemiddelen zowel nationaal als internationaal in alle type woningen.

Verhuuradvies gebonden met vertrouwen
Voorafgaand de verhuur van een woning vinden wij het erg belangrijk om via een individueel gesprek kennis met elkaar te maken en uw opties wat betreft de verhuur te bespreken. Ook geven wij u advies over de voornaamste huurprijs en over eventuele aanpassingen die verricht moeten worden om een vloeiend lopende verhuur te stimuleren. Met behulp van ons mediateam wordt er tijdens de opname foto’s gemaakt van uw woning wat vervolgens online wordt gepresenteerd. Aangezien onze website gebaseerd is omtrent vastgoed, komen de reacties over het algemeen alleen van potentiele huurders.

Professionals en multinationals zijn naast de particulier een essentiële groep huurders. Dankzij onze persoonlijke en duurzame relaties met beleggers wereldwijd, zijn onze consultants altijd snel op de hoogte om een passende woning te kunnen koppelen met de geschikte belegger.

Huurkandidaten
Wij koppelen alleen geschikte kandidaten met uw huurwoning. 123realestate.nl accepteer alleen huurders die:
Financiële middelen hebben om de maandelijkse huur te kunnen betalen
Inzicht brengen in hun persoonlijke achtergrond.
Al zijn er meerdere kandidaten in aanmerking dan plannen wij een bezichtiging. Wanneer een huurder het besluit heeft genomen om uw woning te gaan huren, stellen wij op aanvraag een huurcontract op. Eveneens wordt er bij de check-in een inspectierapport samengesteld.

Voordeelpakket
Nieuw op 123realestate.nl? Met ons voordeelpakket ontvangt u alle benodigde informatie om van start te gaan als verhuurder. Met dit pakket kunt u:
Assistentie krijgen in het beheren en vastleggen van afspraken
De eerste betalingen innen (borg + huur eerste maand)
Ten alle tijden advies op doen
Adverteren via e-mails, partners of het internet
Informeren over de financiële en juridische mogelijkheden
Huurders inventariseren door middel van consultants
Inspectie doen van de woning met behulp van een inspectierapport
​Bovendien krijgt u de mogelijkheid tot het beheren van vergoedingen met of zonder huurgarantie.

Heeft u een woning in de verkoop?
Ook als u vastgoed in de verkoop heeft staan, maar hier weinig succes mee heeft kunnen wij u vooruithelpen. 123realestate.nl is in staat om uw woning voor een korte periode te verhuren met een naar behoren ontbindingsclausule mits er toch verkocht wordt. Het is mogelijk om  uw woning te verhuren aan de hand van de “Leegstandswet”. Meer weten over het verhuren aan de hand van de "Leegstandswet" klik dan hier.

Wilt u meer informatie over onze huurwoningen in Nederland? Vul dan het onderstaande formulier in.

 

  • * velden zijn verplicht.

Beleggen

Beleggen

Vastgoedbeleggingen zijn zeer interessant, de markt is meer dan ooit complex en je hebt internationaal de vrijheid...

Lees meer
Overeenkomsten

Overeenkomsten

Waarom 123realestate.nl? Wij hebben oog voor detail, wij bieden u de luxe die u verdient en die u nergens anders zult vinden..

Lees meer
Vastgoed verhuur en verkoop van onroerend goed

Vastgoed verhuur en verkoop van onroerend goed

Vanwege ons uitgebreide portefeuille plus het nauwe contact met onze beleggers, kan er snel worden geschakeld. Bovendien...

Lees meer