Verkopen van uw beleggingspand

Vastgoed of een beleggingspand verkopen? 123realestate.nl helpt u graag. 
Dankzij ons brede netwerk aan investeerders die zowel nationaal als internationaal actief zijn, zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van vastgoed. Doordat we de persoonlijke band met onze investeerders vooropstellen, geven wij u de garantie dat we altijd de juiste koper voor het juiste object zullen vinden. Er zijn daarom meerdere opties voor de verkoop:
  Appartementen
  Woningportefeuille
  Bedrijfspand
 Winkel
Woning
  Andere type vastgoed

Zorgeloos verkopen? Wij regelen het voor u!
Bij 123realestate.nl draait het om duurzaam en zorgzaam. Mocht u de overeenkomst aangaan bent u verzekert van alle nodige informatie en hulp over de verkoop van uw beleggingsobject. Dit wordt van A t/m Z geregeld waardoor u zonder enkele zorgen aan de slag kunt gaan. Dankzij onze specialisten en netwerken hebben we alle informatie over het vastgoed in handen. 
Ons netwerk van investeerders zijn altijd opzoek naar vastgoed objecten zowel in binnen als buitenland. We zorgen er dus voor dat er altijd een geschikte koper zal zijn voor uw vastgoed. Hierdoor wordt uw beleggingspand niet openbaar te koop gezet maar off-market aangeboden aan de juiste investeerder. 

Vanwege onze persoonlijke contacten met ons investeerders netwerk weten we wat hun wensen zijn. Hierdoor kunnen wij sneller en efficiënter schakelen en is er snel duidelijkheid over de beste deals voor u. Uiteraard gaat alles in samenspraak met uw wensen. Dit zijn immers de richtlijnen die bij 123realestate.nl gehanteerd worden. Eerlijkheid is de sleutel tot vertrouwen.

Waarom 123realestate.nl?
 Groot nationaal en internationaal netwerk van investeerders
 Altijd het hoogste bod
 Compleet zorgzame service: Wij regelen alles!
 Goede, snelle en eerlijke prijs
 Discreet en veilig

Meer informatie over de verkoop van uw beleggingspanden? Vul dan het onderstaande formulier in

 

  • * velden zijn verplicht.

Verhuur

Verhuur

Door onze uitgebreide portefeuille en direct contact met onze beleggers op internationaal niveau kunnen wij snel schakelen...

Lees meer
Overeenkomsten

Overeenkomsten

Waarom 123realestate.nl? Wij hebben oog voor detail, wij bieden u de luxe die u verdient en die u nergens anders zult vinden..

Lees meer
Vastgoed verhuur en verkoop van onroerend goed

Vastgoed verhuur en verkoop van onroerend goed

Vanwege ons uitgebreide portefeuille plus het nauwe contact met onze beleggers, kan er snel worden geschakeld. Bovendien...

Lees meer