Leegstandswet hoe werkt het?

Leegstandsbeheer Nederland
Van kantoorgebouw, kerk of school, tot woonwijk, winkelpand, winkelcentra of zorginstelling. Met ons team van ervaren specialisten in leegstandbeheer, kennen wij de markt in Nederland goed en kunnen ervoor zorgen dat uw object goed beheert wordt. De focus ligt in alle gevallen op kwaliteit en het ontzorgen van onze opdrachtgever in het gehele proces.

De 123realestate.nl  leegstandsbeheerders in Nederland zijn gespecialiseerd om risico’s te vermijden, zoals: kraak, vandalisme, brandstichting, diefstal en natuurlijk verloedering van het object. 123realestate.nl biedt mogelijkheden om uw leegstaande vastgoed optimaal te benutten. Transformeer uw kostenpost ook naar een goed beheerde inkomstenbron.

Het is ook belangrijk dat uw object in Nederland ook zijn waarde en positieve uitstraling behoud in de straat of wijk. Dankzij onze specialisten in leegstandsbeheer houden we uw object goed in de gaten door inspecties en wordt schade aan bijvoorbeeld ramen gewoon vervangen, de tuin wordt netjes onderhouden, afval afgevoerd en worden technische storingen tijdig ontdekt en verholpen. Uw object blijft hierdoor altijd in goede staat waardoor er van waardeverlies geen sprake zal zijn. Daarnaast is door de goede uitstraling van uw object ook aantrekkelijk om nieuwe huurders te trekken.

Veiligheid
Veiligheid is ook een belangrijk onderwerp. Uw object wordt door de 123realestate.nl leegstandsbeheerder uitvoerig geïnspecteerd op veiligheid. U kunt dan denken aan de staat van elektrische installaties, brandveiligheid en de staat van het object. Deze ontvangt u in een uitgebreide rapportage en kijken dan samen met de eigenaar hoe we proactief elementen kunnen herstellen. Heeft u als eigenaar al een recente NTA-8025 en NEN-3140 rapportage van niet ouder dan 1 jaar, dan hoeven wij deze niet opnieuw op te stellen. Als de rapportage wel ouder is dan 1 jaar, dan adviseren wij deze te realiseren, aangezien de eigenaar zorg dient te dragen dat het object aan de bouwkundig en technisch voorwaarden voldoet die gesteld zijn in het vingerende bouwbesluit. De 123realestate.nl leegstandsbeheerder helpt en begeleid u hierbij.

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag, vul dan het onderstaande formulier in

 

  • * velden zijn verplicht.

Beleggen

Beleggen

Vastgoedbeleggingen zijn zeer interessant, de markt is meer dan ooit complex en je hebt internationaal de vrijheid...

Lees meer
Verhuur

Verhuur

Door onze uitgebreide portefeuille en direct contact met onze beleggers op internationaal niveau kunnen wij snel schakelen...

Lees meer
Overeenkomsten

Overeenkomsten

Waarom 123realestate.nl? Wij hebben oog voor detail, wij bieden u de luxe die u verdient en die u nergens anders zult vinden..

Lees meer
Vastgoed verhuur en verkoop van onroerend goed

Vastgoed verhuur en verkoop van onroerend goed

Vanwege ons uitgebreide portefeuille plus het nauwe contact met onze beleggers, kan er snel worden geschakeld. Bovendien...

Lees meer