Huurovereenkomst opstellen

Er zijn verschillende varianten huurovereenkomsten. Zo is er de mogelijkheid om vastgoed te verhuren aan een onderneming of zou je vastgoed kunnen verhuren aan een particulier en visa versa. Dit bepaalt welke regels er van toepassing zijn in een huurovereenkomst. 
Als particuliere huurder ben je meer beschermt dan als zakelijke huurder. Dit komt omdat je volgens de wet meer mag verwachten van een professional. 

Voor juridisch advies en samenwerking met deskundigen op het gebied van huurovereenkomsten zou 123realestate.nl u graag willen helpen. Ons team is gespecialiseerd in allerlei juridische diensten voor zowel de verhuurder als de huurder en is ervaren in het opstellen van contracten met daarbij het adviseren en procederen. In een huurrecht kan je te maken krijgen met aanpassingen van onder andere de huur, servicekosten, onderhuur, opleveringen en ontruimingen. Met het advies van onze specialisten kunt u dit gemakkelijk en zonder zorgen doornemen. 

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van de huurovereenkomst of eventueel het laten controleren hiervan? Heeft u wellicht een conflict met uw (ver)huurder? 123realestate.nl kan door uw rechtspositie vaststellen en zou uw probleem kunnen oplossen. Mocht het zo ver komen bestaat er de mogelijk om u te vertegenwoordigen in een procedure bij de rechter. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

123realestate.nl biedt u een compleet zorgdragend pakket aan: 
Huurovereenkomst opstellen
Creditcheck huurder
Onaangekondigde woninginspectie​
Voor totaal €475,- (tijdelijke actie)

Ook kunt u de onderdelen afzonderlijk kopen: 
Huurovereenkomst opstellen €375,-
Creditcheck huurder €120,-
Onaangekondigde woninginspectie €175,-​

Huurovereenkomst op laten stelen of wilt u meer informatie? Vul onderstaand formulier in


  • * velden zijn verplicht.

Beleggen

Beleggen

Vastgoedbeleggingen zijn zeer interessant, de markt is meer dan ooit complex en je hebt internationaal de vrijheid...

Lees meer
Verhuur

Verhuur

Door onze uitgebreide portefeuille en direct contact met onze beleggers op internationaal niveau kunnen wij snel schakelen...

Lees meer
Vastgoed verhuur en verkoop van onroerend goed

Vastgoed verhuur en verkoop van onroerend goed

Vanwege ons uitgebreide portefeuille plus het nauwe contact met onze beleggers, kan er snel worden geschakeld. Bovendien...

Lees meer