Creditchecken

Wilt u onnodige verliezen voorkomen? Check dan de kredietwaardigheid van uw huurder. Wilt u zeker zijn met wie u in onderhandeling gaat? Check dan de kredietwaardigheid van uw huurder. Van minimaal tot zeer uitgebreid kunt u worden voorzien van een overzichtelijk kredietrapport. Met dit rapport kunt u betere beslissingen maken in elke toekomstige situatie. Hierdoor blijft u niet zitten met onnodige onbetaalde rekeningen. 

Vooraf kredietwaardigheid checken voorkomt verrassingen
Overzichtelijk en met minimale risico's uw handelspartner in kaart brengen is een must! Door het kredietrapport die uit de krediet check is gekomen doorziet u bepaalde patronen:
Deponeert de tegenpartij zijn jaarcijfers op tijd?
Zijn er schuldposities en nemen deze op of af?
Is er een gezonde toename van de debiteurenportefeuille?
Nemen er zaken toe zoals korte termijnschulden in combinatie met een grote voorziening?
Wie zijn de aandeelhouders?
Zijn de bestuurders gewisseld?
Wie is er op dit moment de bestuurder?

Om overzicht te krijgen van de risico’s die kunnen ontstaan zijn deze vragen een must. 
Door een kredietcheck te doen wordt er een beeld gevormd van uw potentiële handelspartner. Hierbij kunt u de volgende vragen zelf beantwoorden om alle denkbare risico’s te vermijden:
In geval van wanbetaling; hoe reëel is het dat de technische partij het kan terugbetalen?
Is het mijn wens zaken te doen met deze partij?
Hoeveel krediet krijgt deze partij van mij?

Achteraf de kredietwaardigheid checken is onverstandig!
Het zorg afnemen is het doel van de kredietcheck. Daarbij is een goed vertrouwen in elke relatie de basis tot succes! Zeker als het gaat om handelstransacties. 
Het overslaan van het checken van de kredietwaardigheid op voorhand is een veel voorkomende fout waardoor er veel onbetaalde huurpenningen open blijven staan. Mocht dit gebeuren kan het uiteindelijk leiden tot een buitenrechtelijk incassotraject. Wanneer dit niet blijkt te helpen dan zijn verdere rechtelijke stappen bespreekbaar. 

Real-time monitoring kredietwaardigheid
Een goed kredietmanagement beleid bevat aanhoudende controle. Doordat dit automatisch gemonitord wordt, krijgt u vanzelf updates indien er wijzigingen plaats vinden bij uw relaties. Hierdoor kunt u zelf bepalen wat u doet en bestaat er de mogelijkheid om een weloverwogen beslissing te maken. 

Precisie en flexibiliteit op het gebied van kredietwaardigheid checken
Wij zouden graag willen weten wat het doel is van uw aanvraag. Zo kunnen we samen met u bepalen welke informatie nodig is en waar we u het beste van dienst mee kunnen zijn. Aan de hand daarvan kunnen wij u een passend aanbod doen met daarbij een snelle levertijd. In de meeste gevallen beschikt u dezelfde dag nog over alle relevante informatie. 

De voordelen
Actuele informatie over bedrijven in binnen- en buitenland
Scherpe prijs
Grondigere beslissingen
Snelle levering

Meer informatie over het aanvragen van een kredietwaardigheids check van uw huurder? Vul dan het onderstaande formulier in

 

  • * velden zijn verplicht.

Beleggen

Beleggen

Vastgoedbeleggingen zijn zeer interessant, de markt is meer dan ooit complex en je hebt internationaal de vrijheid...

Lees meer
Verhuur

Verhuur

Door onze uitgebreide portefeuille en direct contact met onze beleggers op internationaal niveau kunnen wij snel schakelen...

Lees meer
Overeenkomsten

Overeenkomsten

Waarom 123realestate.nl? Wij hebben oog voor detail, wij bieden u de luxe die u verdient en die u nergens anders zult vinden..

Lees meer
Vastgoed verhuur en verkoop van onroerend goed

Vastgoed verhuur en verkoop van onroerend goed

Vanwege ons uitgebreide portefeuille plus het nauwe contact met onze beleggers, kan er snel worden geschakeld. Bovendien...

Lees meer