Beleggingspanden verhuren Rotterdam


U kunt bijvoorbeeld uw beleggingspand verhuren om meer rendement te halen voor extra inkomsten. 123realestate.nl heeft veel ervaring met alle soorten verhuur en kunnen u van professioneel advies voorzien. Verhuur voor onbepaalde tijd of van tijdelijke duur, gemeubileerd of ongemeubileerd. Uw beleggingspand kan binnen de kortste keren worden verhuurd, het is een kwestie van de juiste huurder vinden!
Wij zoeken voor u een geschikte huurder en zorgen ervoor dat alle zaken omtrent de verhuur van uw beleggingspand op orde zijn. Wij stellen onder andere een waterdicht huurcontract op en vragen de vergunning voor leegstandswetverhuur aan bij uw gemeente. De huurder wordt gescreend op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Tevens voeren wij ook inspecties uit op het leef gedrag in de woning en ook voeren wij inspecties uit in uw bedrijfspand.

Beheer

Technisch beheer: Deskundige begeleiding bij het onderhoud; besparing en gemak voor de eigenaar:
Het bereiken van de hoogste huuropbrengst door uitgekiend advies over de afwerking en het opleverniveau van het te verhuren object, bij gemeubileerde verhuur ook over de aanschaf van nog ontbrekende inventaris.
Bij verhuurmutaties wordt het verhuurde object gecontroleerd, zodat schade direct door ons kan worden geclaimd bij de vertrekkende huurder.
Gemak voor de eigenaar doordat vragen van de huurder bij de beheerder worden opgevangen. Onze beheerafdeling is voor de huurder bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30.
Bijzondere gebeurtenissen die schade aan het onroerend goed (kunnen) veroorzaken, zoals brand, explosie, inbraak, storm en wateroverlast, worden binnen 24 uur gemeld aan de eigenaar, met een advies over de afwikkeling daarvan.
Het namens de opdrachtgever verstrekken van onderhoudsopdrachten. Bij spoedeisende zaken en bij kleine onderhoudszaken (meestal tot € 250,-) wordt direct opgetreden. Bij groter onderhoud wordt eerst toestemming van de eigenaar gevraagd. Desgewenst worden er meerdere offertes vergeleken. De werkzaamheden worden door ons gecontroleerd.
Elke drie jaar wordt een onderhoudsrapport opgesteld. Hierin wordt aangegeven welk onderhoud de komende periode noodzakelijk is.

Financieel beheer: Optimale opbrengst voor de eigenaar:
Wij zorgen voor het innen van de huur, de eventuele servicekosten en overige voorschotbedragen.
De ontvangen huur wordt nog tijdens de huurmaand doorgestort naar de opdrachtgever. Gemaakte onderhoud- en beheerkosten worden hiermee direct verrekend.
Wij bewaken de tijdige en correcte betaling van alle door de huurder verschuldigde bedragen.
Bij achterstand ontvangt u advies over de noodzaak van juridische bijstand voor het innen van achterstallige betalingen. Wij zorgen desgewenst voor incasso, zo nodig met behulp van een incassobureau.
Het innen, bewaken en retourneren van de waarborgsom of bankgarantie.
U ontvangt periodiek een helder overzicht van de inkomsten en uitgaven.

Administratief beheer: Informeren en regelen:
De huurovereenkomst wordt door ons opgesteld en gecontroleerd. Wij dragen zorg voor ondertekening door de huurder.
Wij begeleiden de nieuwe huurder m.b.t. de aansluitingen en overschrijving van de nutsvoorzieningen, voor zover nodig, op zijn/haar naam. Bij beëindiging van de huurovereenkomst nemen wij de eindstanden van de nutsvoorzieningen op en verzorgen in overleg eventuele afsluiting (-en).
Bij elke huurmutatie stellen wij een inspectierapport op en controleren wij de inventarislijst. Ook zorgen wij voor het op naam overschrijven van de nutsvoorzieningen.
Periodieke huurverhogingen worden berekend en tijdig aangekondigd.
Voor zover gewenst informeren wij de opdrachtgever over opstal, inboedel, AVP-, rechtsbijstand- en glasverzekeringen.

Wilt u uw beleggingspand verhuren zonder zorgen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier.

 

  • * velden zijn verplicht.

Beleggen

Beleggen

Vastgoedbeleggingen zijn zeer interessant, de markt is meer dan ooit complex en je hebt internationaal de vrijheid...

Lees meer
Verhuur

Verhuur

Door onze uitgebreide portefeuille en direct contact met onze beleggers op internationaal niveau kunnen wij snel schakelen...

Lees meer
Overeenkomsten

Overeenkomsten

Waarom 123realestate.nl? Wij hebben oog voor detail, wij bieden u de luxe die u verdient en die u nergens anders zult vinden..

Lees meer
Vastgoed verhuur en verkoop van onroerend goed

Vastgoed verhuur en verkoop van onroerend goed

Vanwege ons uitgebreide portefeuille plus het nauwe contact met onze beleggers, kan er snel worden geschakeld. Bovendien...

Lees meer